“Daca ai un “de ce?” pentru care sa traiesti poti sa te impaci cu aproape orice “cum?”.” – F.Nietzche

Adresa:

B-dul A. Lăpușneanu, Nr.185, Constanta

Dr. Gina Carmen Golesteanu

Medic primar neurologie si psihiatrie pediatrica, doctor in stiinte medicale
Fa-ti o programare
Luni
8:00 - 19:00
Marti
8:00 - 19:00
Miercuri
8:00 - 19:00
Joi
8:00 - 19:00
Vineri
8:00 - 19:00
Sambata
9:00 - 14:00
Duminica
Inchis

Despre mine

Ma numesc Gina Carmen Golesteanu si sunt medic primar neurologie si psihiatrie pediatrica, doctor in stiinte medicale.

Din anul 1987 imi desfasor activitatea, ca medic, în Constanţa. De-a lungul timpului m-am îngrijit de sănătatea mentală a câtorva mii de pacienţi.

Am strâns în inimă mii de poveşti, de-a lungul timpului. Sunt problemele micuţilor cărora le-am vindecat inima, i-am învăţat să comunice, să iasă din realitatea lor şi să vadă lumea : copii cu autism, epilepsie, cu ADHD sau alte probleme de natură psihică. Cei mai mulţi mi-au devenit ulterior prieteni.

Întotdeauna am încercat să rup bariera dintre mine şi pacienţii mei, dorindu-mi să le fiu aproape în fiecare clipă, nu doar în calitate de medic. Cei mai mulţi dintre ei au ieşit din rolul de pacienţi şi mi-au devenit prieteni. Trebuie să fim toleranţi, să gasim în fiecare harul lui şi să vedem ce se poate face.

Muncesc cu mult drag în fiecare zi. Avantajul de a lucra cu cei mici este acela că îmbătrâneşti mai greu. Un copil te mobilizează, are dreptul la ascultare, la timp liber, la joc şi la viaţă. Un copil este investiţia cea mai bună.

Mulţi dintre copiii care au primit sprijinul meu au obţinut rezultate deosebite şi nu s-au mai întors niciodată la cabinet. Ma mândresc cu cei care au trecut de bariere şi au obţinut performanţe în diferite domenii: unul dintre pacienţii mei este laureat al Festivalului de la Sanremo, cântă la chitară clasică. Altul este violonist olimpic.

Îmi doresc foarte mult să înfiinţez o şcoală pentru părinţi. De cele mai multe ori abordarea familiei este destul de dificilă, întrucât, în unele cazuri, cei apropiaţi copilului nu îi înţeleg acestuia nevoile. Copilul este o ceară moale în mâna celui care îl creşte.

Articole pentru parinti

Ce este Terapia ABA?

Ce este Terapia ABA?

Terapia ABA (Analiza comportamentala aplicata) Terapia ABA (Applied Behaviour Analysis sau, in traducere, Analiza Comportamentala Aplicata) este considerata una dintre…

Program de recuperare a adolescentilor consumatori de substante

Program de recuperare a adolescentilor consumatori de substante

Cauzele principale de deces in randul adolescentilor, sunt accidentele auto cauzate de consumul excesiv de alcool. Consumul de alcool scade…

Terapia comportamentala

Terapia comportamentala

Psihoterapia cognitiv-comportamentala Acest tip de psihoterapie este de fapt o combinatie a doua terapii: terapia cognitiva si terapia comportamentala. Desi…